BİLSEM Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Sürecine Yönelik Bilgilendirme Eğitimleri Yapıldı!

Yenişehir Bilim ve Sanat Merkezi'ne bağlı olan Yenişehir, Eğil ve Kulp ilçelerinde Yenişehir RAM Müdürü Turan ÇELİK, Yenişehir BİLSEM Müdürü Sami ZÜMRÜT, psikolojik danışman Tuğba YANIK ve psikolojik danışman Hatice SARI tarafından ilkokul 1,2 ve 3.sınıf öğretmenlerine yönelik özel yetenekli öğrencilerin özellikleri, Bilim ve Sanat Merkezleri ve bu merkezlere öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci ile ilgili bilgilendirme eğitimleri yapıldı.

19.12.2022 276