Dimer Yaytaş Ortaokulu Öğrencilerine Ergenlik Dönemi, Verimli Ders Çalışma Teknikleri ve Sınav Kaygısı Konulu Eğitimler Verildi!

Kurumumuz personelleri Psk. Dan. Hatice SARI,Psk. Dan. Veysel AYDIN ve  Psk. Mihriban SARI  tarafından psikolojik danışman/rehber öğretmeni olmayan Dimer Yaytaş Köyü Ortaokulu öğrencilerine 2 gün boyunca 'Ergenlik Dönemi' , 'Verimli Ders Çalışma Teknikleri' ve 'Sınav Kaygısı' konulu eğitimler verildi. Misafirperverliklerinden dolayı okul öğretmenlerine ve idarecilerine teşekkür ederiz.

29.12.2022 333