Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmeni Olmayan Okulların İdarecilerine Yönelik Toplantı Düzenlendi

Kurumumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri ve Özel Eğitim Hizmetleri Bölümü tarafından 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı psikolojik danışman/rehber öğretmeni olmayan okulların idarecilerine yönelik müşavirlik toplantısı düzenlendi.  Toplantıda rehberlik çerçeve planları, Yenişehir Ram olarak öğrencilere yönelik yapacağımız çalışmalar, risk haritalarının önemi, ihmal ve istismar, TBM çalışmaları, okullarda psikososyal koruma,önleme ve krize müdahele ekibi ve özel eğitim hizmetleri gündem maddeleri konuşuldu.Katılım sağlayan idarecilerimize teşekkür ederiz.

21.09.2023 166