BİLSEM Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Sürecine Yönelik Bilgilendirme Eğitimleri Yapıldı

Yenişehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ne bağlı olan Yenişehir, Eğil ilçelerinde Yenişehir BİLSEM Müdürü Sami ZÜMRÜT, Yenişehir RAM Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Şükrü DÜNDAR ve psikolojik danışman Tuğba YANIK tarafından okul müdürleri, psikolojik danışmanlar ve ilkokul 1,2 ve 3.sınıf öğretmenlerine yönelik özel yetenekli öğrencilerin özellikleri, Bilim ve Sanat Merkezleri ve bu merkezlere öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci ile ilgili bilgilendirme eğitimleri yapıldı.

08.01.2024 293