Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokulu ve Şehit Devlet Memuru Ruhi Karaçam Anaokulu Öğrencilerine Mahremiyet Eğitimi Verildi

Kurumumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü personelleri Psk. Dan. Hatice SARI,  Psk.Mihriban SARI ve Psk. Dan. Veysel AYDIN tarafından psikolojik danışman/rehber öğretmeni olmayan Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokulu ve Şehit Devlet Memuru Ruhi Karaçam Anaokulu öğrencilerine 'Mahremiyet Eğitimi' verildi.

Mahremiyet Eğitimi kapsamında "İyi Dokunuş, Kötü Dokunuş, Özel Bölgeler, İyi Sır, Kötü Sır, Özel Alanlar, Kendimizi Nasıl Koruruz? " gibi başlıklar altında etkinlikler ve bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

30.11.2023 498